A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 25/2014 (VIII.26.) NGM rendelet 3. számú mellékletében a Vendéglátás-turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség:
Előírt gyakorlat:
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10048-12 Ételkészítés alapjai 0 perc
  • 10049-12 Konyhai kisegítés 0 perc
  • 10075-12 Ételkészítés 0 perc
  • 11497-12 Foglalkoztatás I. 0 perc
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. 0 perc
  • 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem 0 perc
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság 0 perc
  • 10045-12 Gazdálkodás 0 perc
  • 10046-12 Szakmai idegen nyelv 0 perc