A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 41/2013. (V. 28.) VM rendelet 3. számú mellékletében az Élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: -
Előírt gyakorlat: -
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: -
Szintvizsga: -
Az iskolai rendszerű képzésben az összefüggő szakmai gyakorlat időtartama: -

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10928-12 Darabolás, csontozás 0 perc
  • 10930-12 Húsipari értékesítés 0 perc
  • 10926-12 A húsipari és malomipari munkavégzés követelményei 0 perc