A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: 27/2000. (IX. 30.) EüM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szóló 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet módosításáról
Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
Egyéb feltételek:szükséges, éspedig: az előírt iskolai végzettség hiányában sikeres bemeneti kompetenciamérés eredményeképpen is be lehet kapcsolódni a képzésbe.

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • SzPk-00082-15-21 0 07 2 /M-02 Száraztésztagyártás eszközei, technológiája 0 perc
  • SzPk-00082-15-21 0 07 2 /M-03 A száraztészta csomagolása, tárolása, raktározása 0 perc
  • SzPk-00082-15-21 0 07 2 /M-01Száraztésztagyártás anyagai és azok előkészítése 0 perc