A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

Iskolarendszeren kívüli szakképzésben az óraszám 240-360
Elméleti képzési idő aránya:30 %
Gyakorlati képzési idő aránya:70 %
Bővebb információ hamarosan!

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség:      alapfokú iskolai végzettség
vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák:      a képzés megkezdhető a 41/2013 (V.28.) VM rendelet 3. számú mellékletében az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: -
Előírt gyakorlat: -
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: -

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése 0 perc
  • 10900-12 Tejtermékgyártás 0 perc