A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető az e rendelet 3 számú mellékletében az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: –
Előírt gyakorlat: –
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: –

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10937-12 Előkészítő és befejező műveletek 0 perc
  • 10934-12 Mérések, dokumentálás, gazdálkodás 0 perc
  • 10938-12 Tésztakészítés 0 perc
  • 10939-12 Tésztafeldolgozás 0 perc
  • 10940-12 Kelesztés, vetés-előkészítés 0 perc
  • 10941-12 Sütés 0 perc
  • 10942-12 Mézeskalács készítés 0 perc
  • 11497-12 Foglalkoztatás I. 0 perc
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. 0 perc
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság 0 perc