A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

Iskolarendszeren kívüli szakképzésben az óraszám: 960-1440
Elméleti képzési idő aránya: 30%
Gyakorlati képzési idő aránya: 70%
Bővebb információk hamarosan!

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető az 41/2013. (V.28.) VM rendelet 3. számú mellékletében az Élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: -
Előírt gyakorlat: -
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: -

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10897-12 Gyümölcspálinka-gyártás és jövedéki szabályozás 0 perc
  • 10898-12 Sajt- és túrógyártás 0 perc
  • 10899-12 Sörgyártás és jövedéki szabályozás 0 perc
  • 10902-12 Zöldség-, gyümölcsfeldolgozás 0 perc
  • 10900-12 Tejtermékgyártás 0 perc
  • 10901-12 Üdítőital-, ásványvíz- és szikvízgyártás 0 perc
  • 10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése 0 perc
  • 11497-12 Foglalkoztatás I. 0 perc
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. 0 perc
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság 0 perc