A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában 

Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető az e rendelet 3. számú mellékletében a mezőgazdasági szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában

Szakmai előképzettség: -

Előírt gyakorlat: -

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Pályaalkalmassági követelmények: -

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 11497-12 Foglalkoztatás I. 0 perc
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. 0 perc
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság 0 perc
  • 11010-12 Édesvízi haltenyésztés 0 perc
  • 11011-12 Természetesvízi halászat 0 perc
  • 11012-12 Halászati vállalkozási és jogi alapismeretek 0 perc
  • 11013-12 Biológiai és halegészségügyi alapismeretek 0 perc
  • 11014-12 Elektromos halászgép kezelése 0 perc
  • 11015-12 Horgásztó üzemeltetése 0 perc