A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 41/2013. (V. 28.) VM rendelet 3. számú mellékletében az Élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: -
Előírt gyakorlat: -
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: -
Szintvizsga: -
Az iskolai rendszerű képzésben az összefüggő szakmai gyakorlat időtartama: -

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése 0 perc
  • 10948-12 Szőlész-borász alapmérések, vizsgálatok 0 perc
  • 10944-12 Borászati gyakorlat 0 perc
  • 10943-12 Borászati szakmai gépek 0 perc
  • 10906-12 Borászati technológia 0 perc