A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető e rendelet 3. számú mellékletében az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
Szakmai előképzettség: –
Előírt gyakorlat: –
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
Pályaalkalmassági követelmények: –

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • 10890-12 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése 0 perc
  • 10947-12 A szőlőtermesztés gyakorlata 0 perc
  • 11497-12 Foglalkoztatás I. 0 perc
  • 10945-12 A szőlőtermesztés technológiája 0 perc
  • 11499-12 Foglalkoztatás II. 0 perc
  • 10944-12 Borászati gyakorlat 0 perc
  • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság 0 perc
  • 10906-12 Borászati technológia 0 perc
  • 10946-12 A szőlőtermesztés szakmai gépei 0 perc
  • 10943-12 Borászati szakmai gépek 0 perc
  • 10948-12 Szőlész-borász alapmérések, vizsgálatok 0 perc