A képzéssel kapcsolatos bővebb információk:

A képzésbe lépés feltételei:

Iskolai előképzettség: szakiskolai középfokú végzettség
Szakmai előképzettség: a javaslatban szereplő, OKJ szerinti szakmacsoportba tartozó szakképesítés(ek), éspedig 54 11 01 Vendéglátásszervező-vendéglős, 35 811 02 Vendéglátó-üzletvezető, 34 811 04 Szakács, Vendéglátóipari ágazati szakmai érettségi végzettség 55 812 01 0010 55 02 Vendéglátó szakmenedzser vagy a végzettségeknek megfelelő jogelőd szakképesítések
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: Egészségügyi alkalmassági igazolás
Előírt gyakorlati idő: szükséges, éspedig: Vendéglátó üzletben vagy közétkeztetésben megszerzett 2 éves szakmai gyakorlat.
Egyéb feltételek: szükséges, éspedig: Alapvető informatikai ismertekkel rendelkezik (szövegszerkesztés, internethasználat, Excel)

A képzéshez tartozó modulok:

Blokk 1

  • SzPk-00069-15-18 0 01 3 /M-01 Egészséges és diétás életmódra vonatkozó táplálkozási és élelmiszer ismeretek 0 perc
  • SzPk-00069-15-18 0 01 3 /M-02 Élelmezésvezetői tevékenységek 0 perc
  • SzPk-00069-15-18 0 01 3 /M-03 Higiéniai és munkavédelmi ismeretek 0 perc